ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στην εξεταστική – Ιδιοκτήτης Παραπολιτικά Fm: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”!

Πηγή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στην εξεταστική – Ιδιοκτήτης Παραπολιτικά Fm: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”!

Advertisements

Author: sevenepsilonseven

Innovative Exploitation of Funds / Vessels / Shaping of Pubic Opinion / Loans in Gold / Creation / Development of a new Currency - With official introducation in Foreign Excange Market (FOREX) !! ***Against Of The New Order Things - Against Globalization ... the enemy of idiots***

One thought on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στην εξεταστική – Ιδιοκτήτης Παραπολιτικά Fm: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”!”

  1. οταν λέμε οτι η εξουσια κάποτε τελειώνει … και οι εξουσιαστες … μενουν με τα σαλια και την γλωσσα γραβάτα … παρακαλώντας να μην πανε Κορυδαλλό … έλα Ελενη ακους …??? ακουει ρε εσεις κανεις εκει …???? εχετε καταλάβει τι ειπώθηκε …??? και ακομη το ρεμαλι ΑΝΤΩΝΗΣ κυκλοφορεί ??? και οχι μονο αυτος αλλα και ολοκληρη η εγκληματικη πολιτικη συμμορια της ΝΔ που τολμά να βγάζει και γλωσσα…????? οσοι ακομη εχετε ‘τσαγανό’ κάντε αυτο που πρεπει να συλληφθούν ολοι οι σαμαράδες … !!!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s