Η εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», προετοιμάζει τον Καμμένο: Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν 180 ψήφους για την προδοσία της Μακεδονίας – Ετοιμάσου να ψηφίσεις!

Η εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», προετοιμάζει τον Καμμένο: Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν 180 ψήφους για την προδοσία της Μακεδονίας –
Ετοιμάσου να ψηφίσεις!
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Μία περίεργη… διαρροή έκανε η μόνη στην ιστορία κυβερνητική εφημερίδα που την αγοράζουν λίγοι και γραφικοί. Συνήθως, η «Αυγή» προσπαθεί να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα χωρίς κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση· αυτό δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, η «Αυγή», επικαλούμενη «ανώτατες κυβερνητικές πηγές», αναφέρει ότι από πλευράς των «ευρωπαίων εταίρων» υπάρχει απαίτηση για επικύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από 180 βουλευτές.

Επί λέξει αναφέρει η κατά τα άλλα ανούσια προπαγανδιστική φυλλάδα του Σύριζα:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει γίνει δέκτης καλοπροαίρετων εισηγήσεων και παραινέσεων να ζητήσει την υπερψήφιση τυχόν συμφωνίας για το “Μακεδονικό” με πλειοψηφία 180 βουλευτών. Κοινός παρονομαστής των εισηγήσεων αυτών είναι να πρόκειται για μια συμφωνία που θα έχει διάρκεια και σταθερότητα, η οποία θα διασφαλιστεί από την ευρύτερη πολιτική και κοινοβουλευτική νομιμοποίηση»

Έχουμε, λοιπόν, «φουρτούνες» εν όψει για την συγκυβέρνηση και, όπως προείπαμε, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι αυτό αναφέρεται στην κυβερνητική εφημερίδα και δεν αποκαλύπτεται από κάποια «αντιπολιτευόμενη».

Πρόκειται περί τακτικής κίνησης του Σύριζα, προειδοποιώντας τον Καμμένο για την επερχόμενη «κωλοτούμπα», αφού πλέον αν ισχύσει η απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων θα πρέπει να ψηφίσει κι αυτός ή έστω κάποιοι εκ των βουλευτών του….

https://plus.google.com/u/0/+VelosOcean/posts/FtxK6tt2K32

Author: sevenepsilonseven

Innovative Exploitation of Funds / Vessels / Shaping of Pubic Opinion / Loans in Gold / Creation / Development of a new Currency - With official introducation in Foreign Excange Market (FOREX) !! ***Against Of The New Order Things - Against Globalization ... the enemy of idiots***

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: